Activiteiten

Bruun Kuyt en Jan Elbertse speelden ‘wat nou oud’.

Op 25 juni was er een middag- zowel als een avondvoorstelling in onze Beemster vertoeving. Bruun Kuyt en Jan Elbertse speelden beide keren de sterren van de hemel. Beide voorstellingen waren in een mum van tijd uitverkocht.

In de Binnendijks van 2 juli staat een lovende recensie geschreven door Geert. https://www.binnendijks.nu/ blz 3

Wij zijn bijzonder blij dat er weer activiteiten kunnen worden gepland.

 

‘Wat nou oud’

Dit was de titel van de voorstelling die vrijdag 25 juni door ca 70 bezoekers, meer bezoekers waren nog niet mogelijk, werd bezocht.  Bruun Kuijt en Jan Elbertse waren zowel in de middag als ’s avonds in topvorm. De Beemster Vertoeving had ‘project Geestdrift’ op bezoek. Deze samenwerking smaakt naar meer.

4 mei in de Beemster

Ieder jaar staan we op 4 mei stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesoperaties daarna. In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus, biedt het 4 mei comité Beemster dit jaar weer een alternatief programma aan, zodat
iedereen toch gezamenlijk kan herdenken. Het online programma bestaat uit twee delen: een videofilm deels opgenomen in ons monument gevolgd door een livestream vanaf ‘t Landje in de Middenbeemster.

De link naar de livestream is:

De videofilm en livestream zijn op 4 mei vanaf 19.00 uur te volgen via het youtubekanaal van gemeente Beemster.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [63.99 KB]

Beemster Vertoeving in het nieuws

 

Beemster Vertoeving is op 26 maart in het nieuws geweest.
Lees het artikel uit de Binnendijks van die datum.

Natuurlijk ook heel interessant is het artikel van de laatste bewoner van de diaconiewoningen op het erf van de Kerk in hetzelfde nummer van Binnendijks.

Engbert Finnema

in februari verscheen in Doopsgezind NL het volgende artikel op blz 7 van Kalle Brüsewitz dat begint met de nieuwsgierig makende openingszin: ‘Draag wel de zegelring van je grootvader maar niet zijn boord'. van Corrie Laros

het is al begonnen