Drie woningen te huur voor gemotiveerde huurders.

Informatie over Middenweg 84a, de levensloopbestendige woning.

De woning heeft een oppervlakte van 93m2 en beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond. De woning is rolstoeltoegankelijk.

Indeling: Je komt binnen via de entree in de ruime hal die toegang verschaft naar de woonkamer met open keuken en naar de badkamer. Vanuit de woonkamer is er een schuifdeur naar een royale slaapkamer. Het leefgedeelte van de woonkamer en de slaapkamer zijn op het zuiden. Via de trap, die de woonkamer scheidt van het leefgedeelte, komt u op een overloop die toegang verschaft naar twee slaapkamers en een berging onder het schuine dak. De Woning is optimaal geïsoleerd. Warmte komt van gemeenschappelijke warmtepompen. De zonnepanelen op het dak van de woningen leveren stroom voor alle woningen.

tekening begane grond

tekening verdieping

Informatie over Middenweg 85, het voormalige koetshuis.

De woning heeft een oppervlakte van 87m2.  Op de begane grond is er een atelier die apart wordt verhuurd en is er ook een gemeenschappelijke bergruimte voor de zes woni ngen op het totale complex.

Indeling: Je komt binnen via de entree in de ruime hal die toegang verschaft naar de woonkamer met open keuken en naar het toilet. Het leefgedeelte van de woonkamer is op het zuiden. Via de trap, die de woonkamer scheidt van het leefgedeelte, komt u op een overloop die toegang verschaft naar twee slaapkamers en een badruimte. De Woning is optimaal geïsoleerd. Warmte komt van gemeenschappelijke warmtepompen.  De zonnepanelen op het dak leveren stroom voor alle woningen.

tekening begane grond

tekening verdieping

Informatie over Middenweg 86, de voormalige kosterswoning.

De volledig gerenoveerde woning heeft een oppervlakte van 87m2. De woning is maakt onderdeel uit van het Rijksmonument de Beemster Doopsgezinde Vermaning. Het is de voormalige kosterswoning.

Indeling: Je komt binnen via de entree die toegang verschaft naar de woonkamer met open keuken en naar het toilet. Het leefgedeelte van de woonkamer is op het zuiden. Via de trap kom je op een overloop die toegang verschaft naar drie slaapkamers en een badruimte, De Woning is optimaal geïsoleerd. Warmte komt van gemeenschappelijke warmtepompen vanuit het monument. De zonnepanelen op het dak van de 5 andere woningen op het kerkenerf leveren ook stroom voor deze woning.

tekening begane grond 

 tekening verdieping